"AGAMA" ASG Team

Witaj na forum maniaków airsoftu Wolsztyn i okolice

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-02-08 21:30:13

Rusek
Airsofter
Liczba postów: 3
AndroidChrome 47.0.2526.83

No witam :)

Przywedrowałem tutaj dzięki Scorch z USSE. Chciałem do nich dojść, ale tam jak dla mnie za drogo [dblpt]P Chciałbym znaleźć ekipę, która zajmuje się asg i nie kładzie nacisku na sprzęt. Dopiero zaczynam z asg, nie mam jeszcze sprzętu, nawet go nie dotykałem jeszcze, ale bardzo bym chciał spróbować.
Poczytałrm sb przywitanie kolegi w moim wieku na tym forum, więc chyba nie bd problemów z 14-latkiem (pod koniec lutego 15^^)? Na początek nie chciałbym kupywać repliki, bo się w najgorszym razie okaże, że to nie dla mnie. Sprawa dojazdu też za kolorowo nie wygląda, ale zawsze na te paliwo mogę dorzucić [dblpt]) Teraz moje skromne pytanka:
W jakich rejonach organizujecie strzelanki?
Czy jeśli pojechałbym z Wami na strzelankę (oczywiście w miarę prowizorycznie ubrany) to czy użyczyłby mi ktoś rezerwową replikę lub boczniaka?
Pozdro [dblpt])
P.S. Ksywa nie ma nic związanego z nazwiskiem/pochodzeniem. Długa historia, może kiedyś Wam opowiem [dblpt]D

#2 2016-02-08 22:35:18

Komandos
Serwisant ASG
Liczba postów: 659
Windows 7Chrome 48.0.2564.103

Odp: No witam :)

Witam.
Jak najbardziej zapraszamy na strzelanki. Nie jesteśmy ekipą rekonstrukcyjną, więc każdy może się wyposażyć w to co mu się podoba i na ile pozwoli mu zasobność portfela.
Strzelamy się w okolicach N. Tomyśla, mamy też miejscówkę koło Wolsztyna. Ogólnie to wszędzie w okolicy. Zbiórki są zazwyczaj pod TESCO w N. Tomyślu i transport zawsze się znajdzie. Z pożyczeniem repliki na początek też myślę nie powinno być problemu. Jak byś się zdecydował potem kupić swoją, to zgłoś się do mnie, to Ci pomogę dobrać jakąś przyzwoitą broń w rozsądnej cenie. [dblpt])

Masz problem z repliką? Osiągi Cie nie zadowalają? Serwis u Komandosa Ci w tym pomoże!                                                                         Serwis, naprawa, tuning replik AEG!

#3 2016-02-08 22:40:34

Rusek
Airsofter
Liczba postów: 3
AndroidChrome 47.0.2526.83

Odp: No witam :)

A dojazd, to nie byłoby problemu, żeby np. samochód jechał z NT do dajmy na to Opalenicy na jakąś strzelankę i żeby wjechać po kogoś kto jest nie po drodze? Ale mam rodzinę w nt to w miare możliwości bd u nich nocowal i na zbiórkę pod Tes o przyjdę [dblpt]) Jednak najważniejsze to decyzja moich rodziców, bo wiadomo od nich też dużo zależy [dblpt][pion]
Do zobaczenia [dblpt])

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
lzkog; egowjerogjwe egwoiwhrejt reghdghwld http://komputeryursus.pl sdhflosidg sdogosd dogjsdohj dfgwe | lab laser przedstawiciel kontakt telefoniczny | skrzynie biegów