Witaj na forum maniaków airsoftu Wolsztyn i okolice
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Hej niedawno zainteresowałem się airsoftem i chciałbym sprawić sobie jakiś sprzęt ale nie wiem czy warto.Jestem zainteresowany Cymą 031B akurat jest na wyprzedaży i kosztuje 340 zł,czy jest to dobra broń dla początkującego?W asg jestem zielony(byłem tylko kilka razy na paintballu)
Hej jestem graczem graczem komputerowym lubię strzelanki , niedawno zainteresowałem się airsoftem dlatego jestem tutaj
Witam
I zapraszam na coniedzielne strzelanki
Karabinek dobry na początek, na pewno Ci trochę posłuży, tym bardziej za taką cenę.
Jak byś miał jakieś pytania lub potrzebował pomocy w czymś to pisz mi fejsie (Szymon Komandos)
Masz problem z repliką? Osiągi Cie nie zadowalają? Serwis u Komandosa Ci w tym pomoże! Serwis, naprawa, tuning replik AEG!
Dzięki za radę A na strzelanki za młody jestem za 3 miesiące mam dopiero 15 lat
Ale jak tylko będę miał 16 to chętnie przyjdę
Hej jestem graczem graczem komputerowym lubię strzelanki , niedawno zainteresowałem się airsoftem dlatego jestem tutaj
Jeśli o to chodzi, to u nas to nie problem. Strzela się z nami jeden co ma nawet 14 lat. Nie robi żadnych problemów, więc nik nie ma nic przeciwko Także jak są chęci to zapraszamy
Masz problem z repliką? Osiągi Cie nie zadowalają? Serwis u Komandosa Ci w tym pomoże! Serwis, naprawa, tuning replik AEG!
O super ! Jak już będę miał replikę i trochę potrenuje to czemu nie
Najlepszym treningiem jest praktyka
Strony: 1