Witaj na forum maniaków airsoftu Wolsztyn i okolice
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Kto chętny na strzelankę?
Miejscówka jest do ustalenia. Kto ma jakiś pomysł, to niech poiszę
1. Komandos
Masz problem z repliką? Osiągi Cie nie zadowalają? Serwis u Komandosa Ci w tym pomoże! Serwis, naprawa, tuning replik AEG!
1. Komandos
2. Azaer
1. Komandos
2. Azaer
3. Rafi
1. Komandos
2. Azaer
3. Rafi
4. Jakwen
Jak nie macie gdzie postrzelać to możecie wlecieć do Pniew ^^ ja może załatwię parę osób :].
Lubię długie lufy!
1. Komandos
2. Azaer
3. Rafi
4. Jakwen
5. Pat
6Mat
1. Komandos
2. Azaer
3. Rafi
4. Jakwen
5. Pat
6. Mat
7. Basia
Słońce odbija się w kroplach potu na jego czole, ciało wysmarowane oliwką i TE SANDAŁY!!!
Lubię chleb
Mam taką małą koncepcję na grę . Oprucz zwykłej strzelanki możemy spróbować się w grze "Battle Royale ". Najpierw wszyscy oddają swoją broń po za nożami . Organizatorzy ( w każdej rundzie inna osoba ) rozmieszcza broń po terenie , by żaden z grających nie znał położenia broni . Broń długa ( wszystko poza pistoletami ) po jednym magazynku , broń krótka jeden lub dwa magazynki ( zależy od pojemności ) . Teren będzie podzielony na wcześniej umówione sektory. Z biegiem gry teren będzie się zmniejszał ; np po "ucieczce" wszyscy dostają informację głosową lub przez radio do którego sektoru mają się udać. W każdym sektorze będą odpowiednie pod sektory by było coraz ciaśniej . Jeżeli ktoś będzie po upływie umówionego czasu po za bezpiecznym sektorem przez 10 sekund to umiera i odpada z rozgrywki . Tradycyjnie jest tylko jeden zwycięzca .
Problemem jest teren gdzie powinniśmy grać . Potrzebujemy dosyć dużego terenu z budynkami lub osłonami. Jeżeli pomysł się spodobał zapraszam po kontakt i rozpatrzenie realizacji planu.
Ostatnio edytowany przez Seryiu (2017-10-19 19:27:15)
"Bądź nadzwyczaj drobiazgowy, aż do sztywnej formalności. Bądź niezwykle tajemniczy, aż staniesz się niezgłębiony. W taki sposób możesz stać się panem losu swego przeciwnika." - Sun Zi Sztuka wojny
Troche to mocno pogmatwane i jak dla mnie skomplikowane, ciekawą formą był np. Battlefield w Łomnicy, zasady były jasne i grało się ciekawie, poczekam na zdanie innych.
Co do Battleroalye może być problem z replikami niektórzy mają je za duże pieniądze i w razie gdyby coś się z taką repliką stało i co w tedy ?
Tak jak Jakwen mówi, niektórzy mają repliki za kilka tysięcy i ja np. bym mojej nie zostawił gdzieś w lesie. Pójdzie grzybiarz, spodoba mu się i...
Z tą mapą, sektorami itp. to jest raczej nierealne. Wszyscy by musieli mieć mega dobrą orientacje w terenie, żeby szybko i dokładnie ustalić swoje opłożenie i sektor. Granice takich sektorów musiałyby być wyraźnie oznaczone np. czerwono-biała taśma.
Kolejny problem to łączność. Jak to ująłeś "komunikaty głosowe" mogą nie być słyszane przez wszystkich. Radia nie każdy ma, ale i tak czasem są zakłucenia itp.
Podsumowójąc, fajnie, że coś próbujesz i chce Ci się coś wymyślać, doceniam to
Staraj się jednak wymyślać coś prostszego, bo tak jak Rafi pisze, ludzie mogą się nie ogarnąć. I raczej coś takiego, żeby każdy miał swoją broń przy dupci
I na koniec info organizacyjne!
Jako, że mój samochód ma... awarie, to nowy tomyś, a przynajmniej część niema transportu. Coś się ogarnie, ale proponuje jechać gdzieś bliżej np. Chojniki
Masz problem z repliką? Osiągi Cie nie zadowalają? Serwis u Komandosa Ci w tym pomoże! Serwis, naprawa, tuning replik AEG!
Komandos a hotel wchodzi w grę czy to już za daleko :] ? Określcie się do wieczora jak możecie gdzie lecicie :]. Moja propozycja to hotel w takim razie jak do Pniew nie macie transportu :].
Ostatnio edytowany przez Snake (2017-10-20 10:04:31)
Lubię długie lufy!
Jedziemy do Sątop. Miejscówka już ustalona z Komandosem.
Strony: 1